2011. május 16., hétfő

TeSzedd Akció a Gugásnál


A május 21-re hirdetett TeSzedd - Önkéntesen a tiszta Magyarországért Akció regisztrált helyszíne a Gugás-gödör.


A Gödör-kapuról könnyedén felismerhetik a helyet a messziről jövő érdeklődő tömegek  

Reméljük, jó idő lesz, reméljük, sokan jöttök, reméljük, sikerül összeszednünk most már nemcsak a partról, hanem az árokból is a szemetet, és tovább haladunk a víz megtisztításával is.

Legutóbbi szépemlékű próbálkozásunk


A víztakarítást csak 18 éven felüli, erős idegzetű, esetleg kalandvágyó résztvevőknek ajánljuk!


Nem erre gondoltam, pedig ez is elég veszélyes lenne :)

Köszönjük a felajánlott halakat, de azért hátrább az agarakkal, hogy egy kedves ismerősömet idézzem. Amint azt Halasember ajánlotta, ésszel-szívvel dobáljatok, pontosabban ne dobáljatok a vízbe halakat, hanem először szóljatok Hotter Attilának, aki egyrészt a hétvégén megnősült, ígyhát mint családos embertől, immáron joggal várja el tőle az emberlánya a józanságot, a mérték- és miheztartást halas és más ügyekben is, másrészt innen is sok boldogságot az ifjú párnak! Ráadásul már hozhatja az egész családját a Gugáshoz! :)

No és Attila dolga, hogy jól összeírja a halakat, eldöntse, hogy mi mehet a vízbe és mi nem, észben tartsa, hogy hányan vannak, s mifélék. 

De ami most a lényeg, hogy szombaton újra találkozunk! Ha a víznél akartok segédkezni, húzzatok gumicsizmát!



Még szerencse, hogy vannak, akik jól tűrik, ha víz megy a cipőjükbe. :)

Ha a szárazföldön szeditek majd a szemetet, készüljetek jó sok hajolgatásra. Kesztyűt és zsákot az ígéret szerint kapunk a TeSzedd Akció keretében, de gyakorlott Gödör-takarítók már tudják, hogy jó szolgálatot tesz még a vödör, egy-két talicska, gereblye,  vermelő, pálinka.


A házaspárokat főként arról lehet megismerni, hogy egyszerre hajolnak, és ugyanannak a gyereknek kiabálnak, hogy vigyázzon a víznél


Május 18-ig lehet regisztrálni résztvevőként a http://www.teszedd.hu/ oldalon! Persze enélkül is szívesen látunk mindenkit, de azért regisztráljatok, ha kedves az életetek! :)

Találkozunk május 21-én, szombaton 8 órakor!


Várunk minden kicsit, nagyot, copfost, sapkást meg a többit!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése